expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

неделя, 12 юли 2015 г.

12.07.2015

Неделята почти винаги е била слаба, по отношение на цените и изкупуването. Иначе търговци и производители имаше достатъчно. Вижте по - ниските цени в сравнение със седмицата:
Краставицата отново бе недолюбвана -0,30-0,40; за червения домат някои производители се осмеляваха да искат  и 1,20; но никой не продаде на тази цена, дори за розовия се  искаше 1,50, но от 1,30 едва ли някой даде повече.... Зелето е с ниска цена 0,10; тиквичката 0,30; лютото 1,70; Тп-то 1,30; зелената капия 1,40; бг праскова 0,90; черешите 1,40; сини сливи 0,60; пъпеш 0,70; диня 0,30; 

петък, 10 юли 2015 г.

Цени на зеленчуци за 10.07.2015!

10.07.2015:
Доста от търговците днес останаха изненадани от левчето което производители на домати поискаха. Това трябваше да се случи, в противен случай ниската цена от 0,45 няма да покрие разходите, да не говорим за печалба.... Розовият домат, говоря за хубавия се продаваше на 1,20; хубавата краставица 0,50; корнишона 0,35; пъпеш 0,70; диня 0,30; сладка царевица 0,40; черен патладжан 0,90; бял патладжан 1,30; тиквичката 0,30; ТП-то 1,50; зелена капия 1,50; люто 1,90-2,00; бг праскова 1,20; бг кайсия 1,20-1,30;

четвъртък, 9 юли 2015 г.

9.07.2015 Вдигна се цената на домата!

Днес домата достигна 0,80; краставицата леко се задвижи и се продаваше на 0,40-0,50; тиквичката от 0,20 до 0,40; ТП-то 1,50; зелената капия 1,40; лютото 1,90-2,00; бг праскова 1,20; кайсия 1,20 до 1,60; пъпеш 0,70; диня 0,30; жълт - зелен фасул 0,70; корнишон 0,30; черен патладжан 0,90; бял патладжан 1,40; розов домат 1,00; бамя 2,00; зеле 0,20; пресен картоф 0,35; сладка царевица 0,40 и по-дребна 0,20-0,25; сини сливи 0,50; круши 1,00;

сряда, 8 юли 2015 г.

08.07. 2015 Днес се продаде много стока......

След летаргията от миналата седмица, днес борсата живна и почти всичко се търсеше. Червеният домат се продаваше на 0,55-0,60; розовия 1,00-1,20; краставицата 0,30; черен патладжан 0,80; бял патладжан 1,20; пресен картоф 0,30-0,40; 0,20; кайсии 1,20; тиквички от 0,25 до 0,40; салатен корнишон 0,15- 0,20; пъпеши 0,50-0,70; дини 0,30; сладка царевица 0,40; сини сливи 0,50; жълт и зелен фасул 0,50; люто 1,80-2,00;