expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

неделя, 8 юни 2014 г.

Цени на зеленчуци в Плодовитово за 9.06.2014

Борсата в Плодовитово днес бе доста оживена, най-търсен е домата и краставицата, най-слабо, дори нулево търсене имаше зелето-0,20-0,30; гръцки хубав едър домат се продаваше като топъл хляб за 1,10; българския вкусен червен домат се предлагаше на 1,20; розовия едър 2,00; краставицата се предлагаше на 1,00; перфектна имаше и на 1,10; корнишон 0,90; пресен картоф 0,50; патладжан бг-1,80; бял пипер бг-1,80; тиквичката 0,40-0,50; лютивата чушка 2,50; моркови 0,60.

събота, 7 юни 2014 г.

Борсови цени на зеленчука за 07.06.2014!

7.06.2014. И днес данъчни посетиха борсата в Плодовитово, обект на проверката се оказа клозетния касиер......
Домата пада ....гръцки има на 1,10, но българския от 1,50 накрая се продаваше и на 1,20; розовия едър 2,40; краставицата се опитва да държи добра цена 0,90-1,00; корнишона 0,90; тиквичката отново повиши цената си-0,60; лютивата чушка 3,00; зелен фасул 2,00; зелето 0,30; пресен картоф 0,50; морков 0,80-0,90; праскови 1,50; череши 2,00; 

четвъртък, 5 юни 2014 г.

5.06.2014-цени на зеленчуци в Плодовитово!

05.06.2014. На това се казва оживена борсова търговия. Пазарен ден е, наистина, но търсенето и предлагането са на висота. Отново борсата е залята с вносни гръцки домати на 1,00; и не само гръцкото е в изобилие: перфектни гръцки кайсии 1,80; патладжани 1,50; пипер бял 1,50, дини, от българската продукция: домата се предлагаше на 1,80-червения, розовия 2,40; краставицата 1,00; зелето 0,25; тиквичката 0,50; картофа 0,50; български праскови 1,50;  лютив пипер 3,00; зелен фасул 1,80; перфектни ягоди 2,50;
Днес на борсата имаше и данъчни в 1,00 часа през нощта.....

неделя, 1 юни 2014 г.

Неделя - 1.06.2014

 Днес търговията беше доста оживена, не липсваха търговци, но и стоката бе в изобилие. Краставицата малко взе да се съвзема от шока, който вчера претърпя, продаваше се на 0,40-0,50; дори корнишона достигна 0,80-предлагане, българският домат от 1,20 до 1,80; розовият 2,50; лютивата чушка 2,50; картофа 0,50; бял пипер 2,00; зеле 0,20-0,30; тиквичка 0,25-0,30; чесън 0,25. Жълтия фасул 2,50