expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

вторник, 26 август 2014 г.

Цената на домата се вдига....

26.08.2014. Хубавият червен домат днес се предлагаше на 0,75; лежащият червен 0,50; кърски 0,50; розов 1,00; краставица права 1,10-1,20; тимурка 1,00-1,10; корнишон салатен 0,60; корнишон консервен 1,10-1,20; тимурка 1,00-1,10; патладжан 0,50; червена капия 0,80; зеле 0,30; червен лук 0,50; тиквичка 0,40; грозде 2,00, смокини 1,50-дребни, 2,00-едри; праскови 0,70; нектарини 1,00; хубави ябълки 1,00; сини сливи 0,50;

събота, 23 август 2014 г.

23.08.2014

Краставицата 0,80-1,00; корнишон 1,00; корнишон салатен 0,50-0,60; домат червен 0,50-0,60; кърски домат 0,40-0,45; розов 1,00-1,10; червена капия 1,00; чорбаджийски пипер 0,80; люта рибка 1,20; зеле 0,25; пъпеш 0,80; диня 0,30; тиквичка 0,40-0,50; патладжан 0,50; грозде 1,00; праскови 0,70-0,90; сини сливи 0,45; бамя 0,80; зелен фасул 1,00; 

неделя, 17 август 2014 г.

Цени за 17 август 2014!

Само единият портал работеше и опашките днес бяха огромни. Сравнително малко търговци за изобилието от зеленчуци.... Домата червения най-хубавия днес се товареше за Варна за 0,45; но някои го дадоха и на 0,50, дори перфектен оранжериен се предлагаше на 0,70; розовия едър 1,00; краставицата 1,00-перфектната, корнишон първо качество 0,90; второ 0,60; тиквичката 0,35-0,40; патладжан 0,30-0,35; царевица 0,10-020;  капия червена 1,00; ТП-0,60; люто 0,80; стар кромид 0,30-0,40; бамя 1,50-2,20; праскови 0,80-0,90; жълт фасул 1,00;

понеделник, 11 август 2014 г.

Aвгустовски цени на борсата в Плодовитово!

11.08.2014. В отпускарския сезон вижте цените:
някои са се покачили : като лютивата чушка 0,90; червената капия екстра качество - 1,20, а второ 0,60; ТП-0,60; правата краставица 1,00; тимурка 0,70; корнишон салатен 0,60-0,70; корнишон консервен 1,00-1,10; домата розовия се предлага на 1,00, но днешното изобилие от розови домати надвишаваше търсенето, така, че в 7,00 повечето производители на розов домат не бяха продали..., червения оранжериен 0,60; външен 0,50; кърски-консерва от 0,40 до 0,55; зелена капия 0,40; севрия 1,00; бамя 1,50; праскови от 0,50 до 1,20; сини сливи 0,50; грозде 1,00; зеле 0,20; сладка царевица-0,20; дини 0,20; червен кромид 0,45-0,50; жълт фасул 1,00; патладжан 0,50; тиквкичка 0,30-0,40;