expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

събота, 30 август 2014 г.

Цени в края на август!

30.08.2014. Днес на борсата в Плодовитово предлагането и купуването бе доста вяло....Нямаше го това изобилие както в пазарните дни. Но все пак имаше от всичко. Консервният домат се прадлагаше на 0,50; червеният оранжериен домат 0,70; по-дребния на 0,50; розовият 1,40-1,50; краставицата права-1,10; тимурка 1,00; корнишон салатен 0,70; корнишон консерва 1,20; тиквичка 0,40; патладжан 0,50; ТП средно качество 0,50; капия червена 0,80; бял пипер 0,50; камби 1,00; зелен фасул 1,00; праскови от 0,70 до 1,30; жълт фасул 1,20; лютива шипка 1,00;  картофи 0,40-0,45;зеле 0,30;

четвъртък, 28 август 2014 г.

28.08.2014.

Днес най-търсена се оказа лютивата Рипка-достигна цена 1,70 и розовият домат - 1,50; хубавият червен домат се предлагаше на 0,70; тиквичката също се търсеше-0,40; кърският домат остана със същата цена-0,50; на пазара липсваше сладка царевица, а имаше търсене. Краставицата днес бе с понижено търсене-перфектната права се предлагаше на 1,10; с по-ниско качество 0,80; тимурката 0,80-1,00; салатен корнишон 0,60; консервен корнишон 1,20; патладжан 0,50; жълт фасул 1,20; зелен фасул 1,00; червена капия екстра качество 0,80; пъпеши 0,60-0,80;картофи 0,50; грозде от 1,60 до 2,00; праскови 0,50-0,70; нектарини 1,00; 

вторник, 26 август 2014 г.

Цената на домата се вдига....

26.08.2014. Хубавият червен домат днес се предлагаше на 0,75; лежащият червен 0,50; кърски 0,50; розов 1,00; краставица права 1,10-1,20; тимурка 1,00-1,10; корнишон салатен 0,60; корнишон консервен 1,10-1,20; тимурка 1,00-1,10; патладжан 0,50; червена капия 0,80; зеле 0,30; червен лук 0,50; тиквичка 0,40; грозде 2,00, смокини 1,50-дребни, 2,00-едри; праскови 0,70; нектарини 1,00; хубави ябълки 1,00; сини сливи 0,50;

събота, 23 август 2014 г.

23.08.2014

Краставицата 0,80-1,00; корнишон 1,00; корнишон салатен 0,50-0,60; домат червен 0,50-0,60; кърски домат 0,40-0,45; розов 1,00-1,10; червена капия 1,00; чорбаджийски пипер 0,80; люта рибка 1,20; зеле 0,25; пъпеш 0,80; диня 0,30; тиквичка 0,40-0,50; патладжан 0,50; грозде 1,00; праскови 0,70-0,90; сини сливи 0,45; бамя 0,80; зелен фасул 1,00;