expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

вторник, 29 август 2017 г.

29.08.2017

След вчерашния бум на зелето, което достигна 0,60, днес беше доста заредено със зеле-0,30-0,50; права краставица 1,80-2,00; консервен корнишон от 1,40 до 1,60; розов домат 1,20; червен полски 0,60; консервен 0,40; бамя 4,50; карфиол 1,50; патладжан 0,50; капия 0,80--0,90-1,00; чорбаджийски пипер 1,20; пъпеши 0,70; праскови 0,70-0,80; сладка царевица 0,30; люта шипка 1,60;
На всички, които следят блога, пожелавам да бъдат щастливи и много усмихнати!

понеделник, 28 август 2017 г.

28.08.2017

Права краставица 2,00; червен домат оранжериен 1,00; консервен домат 0,40; розов домат ръгби 1,50; люта шипка 1,60; корнишон салатен 1,10; капия 0,80-0,90; патладжан 0,50; сладка царевица 0,30; праскови 0,70-0,80; картофи 0,45; кромид 0,40-0,45; бамя 4,50; сини сливи 0,55-0,60; ябълки 1,00; зеле 0,50-0,60

събота, 26 август 2017 г.

Внимание-храни убийци!

Това което ни убива ежедневно - нашата храна! Преди да сложим нещо в устата си, трябва сериозно да се замислим за последствията свързани с нашето здраве. Проучвания през последните години са стигнали до статистиката, че тялото на починал човек за да се разложи напълно са му необходими 17 години, докато до преди няколко години са били достатъчни само 4-5 години, вина за това имат приеманите всекидневно консерванти и стабилизатори!!! Управителите на гробища не напразно се оплакват, че нямат места!!! От храната която приемаме, зависи нашето здраве и самочувствие. Вижте прекрасния филм, сътворен от специалисти по здравословно хранене и експеримента с такива храни, приемани ежедневно от нас: ако видите това докрая, ще промените със сигурност хранителните си навици и то с огромно основание: Колко опасно може да бъде храненето....И когато се разболеем от депресия, високо кръвно, диабет, рак, чернодробни оплаквания ...или нещо друго, едва ли се замисляме, че вина за това е нашата храна. Генномодифицираните продукти са били замислени за използване като биологично оръжие.... източник

26.08.2017

Права краставица 2,00; домат червен 0,50-0,70; но има домати и на 0,30 и 0,40; розов 0,60-0,70; патладжан 0,50; капия червена 0,90-1,00; зеле 0,40; ТП 1,00; севрия 1,00; пъпеш 0,60-0,70; диня 0,18-0,22; люто 1,50; праскови 0,80; сладка царевица 0,30; кромид едър 0,45; моркови 0,60; сини сливи 0,55-0,60; корнишон липсва на борсата - търси се...