expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

понеделник, 12 май 2014 г.

Зеленчуци -12-04-2014-Плодовитово!

Днес 12 май 2014. Куриоза за деня бе пресния картоф, който достигна цената на стария, дори се продаваше и на по-ниска цена 0,50-0,60. Доматите също достигнаха шокиращо ниска стойност за сезона-1,10. Не остана пожалена и краставицата, която от 1,20 сутринта накрая се предлагаше и на 1,00-1,10. Лютивата чушка може би за първи път през май има цена 4,00. Бял пипер 2,00; зеле 0,30.

Днес българските земеделци показаха на света, че няма повече да търпят незачитане на интересите им. Масови протести из цялата страна, превръщащи се в ефективни действия имаха ефект, спирайки 90% от тировете с вносни зеленчуци....

1 коментар:

  1. "Днес българските земеделци показаха на света, че няма повече да търпят незачитане на интересите им"
    Ха така българските земеделци показаха на света че не си ценят труда.Може ли в цяла Европа черешата да струва 2,20 евро ,а на борса Първенец вече е 1,80/1,50 лв.И даже и ягодата и тя вече е 1,20 лв.ПЪЛЕН СМЯХ!!!!
    Е така е като родния ни производител не си цени труда.Но нали си казваме чакай аз да придам моята стока по - евтино пък на колегата до мен ще му остане!!!!! и ще я хвърли.
    Нали гледаме не на нас да ни е добре ,а на другия да му е зле!!!
    Така че и стачки да дигат и стока да ръсят по пътя все тая.

    Няма кой да им издейства по - висока изкупна цена.

    Поздрави на тези дето продават евтино и пълнят гушите на /Румънци и родни търговци дето им извиват ръцете и печелят на техен гръб.

    С уважение:
    Христо Кадиев

    ОтговорИзтриване