Искам да споделя с вас една тайна рецепта, как да съхраним свежи плодове и зеленчуци за през зимата.
Стратегически метод, без оцветители, без консерванти без подсладители, без .....нищо..
можете да консервирате всичко краставички, домати, праскови, ябълки, сливи. Аз ще ви покажа с краставички. Важно е качеството, да са пресни и здрави. Най-добре собствено производство.
Измиваме много добре краставичките, слагаме ги на покривка да изсъхнат добре. Поставяме ги в стъклен буркан но не догоре. Сега е време да се снабдите със свещ-парафинова или обикновена църковна. Слагаме свещта и запалваме, трябва да погори 8-10 минути. Трябва така да я сложим, че след като запечатаме с капачка да продължи да гори 30 секунди, идеята тук е да изгори кислорода. Свещта сама ще загасне, когато свърши кислорода.
Желая ви приятен апетит и успех!
Стратегически метод, без оцветители, без консерванти без подсладители, без .....нищо..
можете да консервирате всичко краставички, домати, праскови, ябълки, сливи. Аз ще ви покажа с краставички. Важно е качеството, да са пресни и здрави. Най-добре собствено производство.
Измиваме много добре краставичките, слагаме ги на покривка да изсъхнат добре. Поставяме ги в стъклен буркан но не догоре. Сега е време да се снабдите със свещ-парафинова или обикновена църковна. Слагаме свещта и запалваме, трябва да погори 8-10 минути. Трябва така да я сложим, че след като запечатаме с капачка да продължи да гори 30 секунди, идеята тук е да изгори кислорода. Свещта сама ще загасне, когато свърши кислорода.
Желая ви приятен апетит и успех!
Няма коментари:
Публикуване на коментар